Според зодията: Разбивате ли сърцата на другите?

Лъвът не обича да го засенчват, затова наранява
11
Според зодията: Разбивате ли сърцата на другите?
IStockphoto

Почти на всеки човек му се случва, поне веднъж в живота, да разбият сърцето му и съответно той самият да разбие нечие сърце (минимум на един свой партньор). Първото наистина боли много повече, но пък второто е постъпка, с която не трябва да се гордеем особено. Ако ви е любопитно да разберете какъв е вашият най-характерен стил на изоставяне, може да погледнете към астрологията. Някои знаци нараняват чувствата на половинката си съвсем неволно, други са съвсем преднамерени. Вижте как изглеждате в ролята на сърцеразбивач, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен
 
Вие разбивате сърцата на гаджетата си съвсем неволно и непреднамерено. Просто им показвате най-доброто от себе си за месец-два, а след това се отегчавате от връзката и си тръгвате. Хората се влюбват във вашия авантюристичен дух, вие ги повличате с пламенната си енергия, омагьосвате ги със страст, но изведнъж губите интерес и ги изоставяте. За вас е типично да се влюбвате лесно и бързо, и да разлюбвате внезапно.
 
Телец
 
Вие много често попадате в графа „сърцеразбивач“, защото в началото на всяка връзка допускате другият човек да ви опознае твърде отблизо, колкото да развие силни чувства към вас, а след това изведнъж се отдръпвате и ставате някак хладни и затворени. Вие сте лоялни към хората, на които държите, но понеже се ужасявате вас да не ви наранят, затова не смеете да се влюбите твърде дълбоко. Нямате проблеми с даването на любов, имате проблеми с приемането ѝ.
 
Близнаци
 
Вие разбивате сърцата на гаджетата си най-редовно, защото почти винаги им изпращате смесени съобщения от вида на играта „топло и студено“. Вие ту се държите влюбено и грижовно към половинката си, ту сте хладни и сдържани. Хората, с които се обвързвате романтично, постоянно се питат дали всъщност се интересувате от тях или не. Те не могат да разберат какво точно искате от връзката ви, нито са наясно с чувствата, които изпитвате към тях.
 
Рак
 
Вие разбивате сърцата на гаджетата си, когато скъсвате с тях, защото те не са достатъчно добри според членовете на вашето семейство или защото приятелите ви не ги харесват достатъчно. Мнението на вашите близки относно романтичната ви половинка е от първостепенно значение за вас и ако гаджето ви не е добре прието от тях, вие ще саботирате тази връзка. Убедени сте, че най-близките ви хора ви мислят доброто и ви дават правилни съвети.

Лъв
 
Вие разбивате сърцата на хората, с които излизате, като без да го целите, напълно ги засенчвате. Вашата личност е толкова ярка и впечатляваща, че вие заличавате индивидуалността на своите гаджета и не им позволявате да имат своите силни моменти. По някакъв начин вие винаги успявате да обезличите хората, с които сте във връзка. Те пък се потискат, а във времето започват да таят завист, тъга и/или разочарование от отношенията ви.
 
Как се държат останалите от зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
същата работа преди 3 години
До Анонимен 10Аз пък останах с впечатлението, че нямам достатъчно качества и не съм достойна. Не знам дали е избрал грешна мотивационна тактика, но всъщност той ми разби сърцето. Не искам да го знам повече.
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това за Лъва е 100% истина!!!:)И на мен ми се случи да "разбия сърце", без дори да съм отказвала да отговоря на чувствата на едно момче, което обожавам, но той изтълкува поведението ми като гордо и студено и после се оплака, че съм разбила сърцето му....А аз просто чаках той да поеме "инициативата". Сигурно съм го наранила , но той колко ме нарани, е отделен въпрос!!Истината е, че той тръгна като звезда, но после се комплексите от моите качества и си измисли причини да се оттегли....
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ZAKRIVAIи ти.
5
8
 
3
 
! Отговори
ZAKRIVAI преди 3 години
закривайте ги тия сайтове.Зодиите ги гледат само 89+годишните баби, като Караянчева и Дариткова.
4
0
 
4
 
! Отговори
Винкело преди 3 години
До Tonita-7Ела да разбиеш и мойту!Глава боли ли те? НЕ?Ако правиш щуротии - ще те боли....
3
1
 
2
 
! Отговори
Рачица ут Ямбулску преди 3 години
Язе ги разбивъм отсекъде!Кой *** фана и му късам зарзаватя!Ниа там глеаме сал бугати ора да набараме!И дъ сме царици, пъ ония да бачкат дъ ни издръжът!Язе сеги сам англичанкъ и им разпраам дека съм управлявала дръжавътъ у БГ-ту.И тиъ шашовите вервът!
2
9
 
2
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Цял живот разбивам сърца И го правя с удоволствие!:)
1
10
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тук сърцеразбивачи явно няма :))) Има само НЕджендъри, патрЕоте и комунисти, славяни и християни както и импотентни дядовци, дето такива неща не ги интересуват....Хахахахахах

Спонсорирани публикации